Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Toezicht op meerdere accounts

Accounts toevoegen om te beheren
Voeg accounts toe om te beheren vanuit uw Drag'n Survey-account. Met de oplossing kunt u een onbeperkt aantal gebruikers op een aantal onbeperkte hiërarchische niveaus. Het algemeen management van een bedrijf kan bijvoorbeeld toezicht houden op de accounts van de marketing-, de HR commercieel, die zelf toezicht houden op de boekhouding van hun medewerkers. Drag'n Survey kan worden geïntegreerd in de organisatie van alle soorten structuren.
Een vragenlijstsjabloon maken en delen
Maak uw vragenlijstsjablonen en deel deze met uw begeleide accounts. Gebruikers kunnen gedeelde sjablonen niet bewerken. Een beheerd account heeft ook de mogelijkheid om zijn eigen enquêtes te maken.
Een vragenlijstsjabloon verspreiden
Elk account distribueert het gedeelde model per e-mail naar de lijst met contacten, via een weblink, QR-code of door de enquête op een website te integreren. de supervisoraccount heeft een algemeen overzicht van de verzamelde resultaten en een gedetailleerd overzicht per gebruiker.
Beheerde accounts hebben alleen toegang tot hun resultaten.
Analyse van de resultaten
De resultaten worden in realtime verwerkt in Drag'n Survey. Een supervisoraccount kan de resultaten op een globale manier zien en de details per account.