Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Drag'n Survey voor startups

Moet u een marktstudie uitvoeren, feedback verzamelen over uw MVP (minimaal levensvatbaar product) of klanttevredenheid meten?

Maak eenvoudig uw vragenlijst met Drag’n Survey, de Franse software die het Franse Tech-ecosysteem ondersteunt.

Aanbod voor startups van Drag’n Survey

50% korting op PLUS en PREMIUM abonnementen
Korting beschikbaar voor maandelijkse en jaarlijkse abonnementen
Aanbieding geldig voor 12 maanden, niet verlengbaar

Hoe te verkrijgen

Lid zijn van een partner netwerk (broedplaats, incubator, accelerator, fonds, etc.)
Onlangs een account aangemaakt bij Drag’n Survey

Valideer uw geschiktheid

Drag'n Survey zet zich in om het Franse Tech-ecosysteem te ondersteunen. Met haar Franse wortels positioneert Drag'n Survey zich als een sleutelspeler in technologische innovatie binnen de startup gemeenschap in Frankrijk.

We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee jonge bedrijven worden geconfronteerd in hun zoektocht naar innovatie en groei. Daarom willen we, als startup, bijdragen aan de opkomst van de Franse Tech door exclusieve voordelen aan te bieden aan startups die ervoor kiezen zich te abonneren op ons platform.

Bij Drag'n Survey geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Door samenwerking binnen onze gemeenschap van ondernemers te stimuleren, helpen we het Franse ondernemerslandschap te versterken. Onze aanbiedingen voor startups zijn bedoeld om financiële lasten te verminderen en onze collega's te helpen hun doelen sneller en efficiënter te bereiken.

Deelnemen aan Drag'n Survey betekent meer dan alleen een online vragenlijst tool gebruiken. Het betekent zich aansluiten bij een gemeenschappelijke visie op innovatie, groei en succes binnen de Franse Tech. We zijn trots op het feit dat we een Franse startup zijn, en we zijn vastbesloten om onze startup partners te ondersteunen op hun ondernemersreis.

Word deel van onze groeiende gemeenschap en profiteer van de uitzonderlijke voordelen die we aan startups bieden. Samen vormen we de veelbelovende toekomst van technologie en ondernemerschap in Frankrijk. Sluit je vandaag nog aan bij Drag'n Survey en maak deel uit van dit geweldige avontuur.