Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Enquête Personeelszaken

Krijg de informatie die u nodig hebt van uw medewerkers.
Neem de beste beslissingen voor uw bedrijf.
Win het vertrouwen en de ondersteuning voor uw bedrijf.
Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

360° enquête
Zelfevaluatie van de manager en evaluatie door zijn entourage (leidinggevenden, medewerkers en team). Houd respondenten anoniem en implementeer uw actieplannen.
Opiniepeiling
Bepaal de betrokkenheid van het personeel, de buy-in van bedrijfsprojects en de tevredenheid van de werknemers.
Evaluatie
Evalueer uw medewerkers en managers
Actieplan
Actieplannen instellen met realtime rapporten in Drag'n Survey

Wie heeft er baat bij?

  • Werving- en selectiebureaus
  • Hr Administratie en Management
  • Uitzendbureaus
  • Werving
  • Directoraat personeelszaken
  • Interne evaluatie

Voorbeelden van vragenlijsten Personeelszaken

  Vervoer:

De tevredenheid van de medewerkers wordt ook gekenmerkt door de tijd die in het vervoer wordt doorgebracht. Dit wordt ook bepaald door de verschillende middelen van voortbeweging. Maak vragenlijsten om erachter te komen hoe ze aan het werk kunnen. Bepaal de dagelijkse reistijd om er te komen. Beoordeel voor een verhuizing wat uw medewerkers vinden van de tijd die ze besteden aan transport.

  Evaluatie bedrijf:

Analyseer de communicatie met uw medewerkers. Wat vinden medewerkers van de gestelde doelen? Krijg feedback over de aangeboden training. Evalueer de kwaliteit van het ter beschikking gestelde materiaal. Krijg antwoord op wat medewerkers vinden van gezondheids- en veiligheidsomstandigheden. Optimaliseer de onboarding van nieuw personeel.

  Medewerkerstevredenheid:

Krijg feedback van uw medewerkers. Krijgt hun werk de nodige erkenning? Bespreek compensatie, is het aangepast aan de vaardigheden van uw werknemer. Beoordeel de werkomgeving en stressmanagement. Wordt werk als motiverend beschouwd? Vraag tot slot uw medewerkers naar de jaarlijkse verhoging.

  Verantwoorde evaluatie:

Beoordeel de tevredenheid van uw werknemer en de relaties met hun manager. Kwalificeer de competentie van een manager. Zijn zijn instructies duidelijk? Is het toegankelijk? Is de evaluatie van het werk van de werknemers bevredigend? Verbeter de effectiviteit van een manager bij het beheren van conflicten. Komt het aan de werknemer geleverde werk overeen met wat in zijn functieomschrijving staat beschreven?

  Evaluatie van de werknemers:

Optimaliseer de beoordeling van initiatief door uw medewerkers. Beoordeel het vermogen van uw medewerker om zich aan te passen aan veranderingen. Is het effectief in conflicthantering? Evalueer de organisatie van uw werknemer in hun werk. Integreer het in de service en in het bedrijf?